Dissabte 23 de març de 2024
Campionat Nacional de Catalunya de Clubs

Prova Open

SORTIDA A LES 16:10

LÍMIT 400 PARTICIPANTS (PREMIS PER CATEGORIES SUB23, ABS, V1, V2, V3)

Inscripcions

Juniors 25 € (Federats) - 37 € (No Federats)

Sub23 25 € (Federats) - 37 € (No Federats)

Absolut 25 € (Federats) - 37 € (No Federats)

Veterans 25 € (Federats) - 37 € (No Federats)

La prova del Campionat de Catalunya de Clubs té un circuit dissenyat de forma que no hi hagi problema amb els encreuaments, ni amb els trams d'anada i tornada, ni amb els doblats.

Distàncies 5km a peu, 20km en bicicleta i 2.5km a peu.

14:00 - Dorsals
15:00 - Entrada a boxes
16:10 - Sortida*

* Segons requeriment de la Federació Catalana de Triatló, NO està permesa la utilització de bicicletes de muntanya, ni de gravel, etc. Exclusivament bicicletes de carretera.

 • Primera Cursa a Peu:
  5 km (1 volta)

  Nou circuit per la primera cursa a peu, 100% per asfalt i pel parc tecnològic, més ràpid i amb menys desnivell. Sortim en direcció rotonda de les banderes i girem a mà esquerra, i fem un bucle d'anada i tornada per la zona nord del parc tecnològic, per anar a buscar els darrers 2.5km, que coincideixen amb els de la segona cursa a peu després de la bicicleta. Encarem boxes des de la rotonda de les banderes pel carril bici per iniciar la primera transició.

  Primera Cursa a Peu 5km
 • Primera Transició (T1)

  Des de la zona de meta i pel carril bici paral·lel a boxes entrem per buscar la bici, i després de fer el recorregut dins del box iniciem els 20km de ciclisme en direcció Sant Cugat.

  Primera Transició
 • Circuit de Bicicleta de carretera:
  20 km (2 voltes)

  Uns circuits molt amples i molt segurs. Doble carril per a cada sentit amb mitjana de ciment, circuit completament tallat al trànsit i amb rotondes de gran diàmetre per facilitar el seu pas.

  El recorregut s'inicia des de la rotonda del Parc tecnològic i es circula en direcció Sant Cugat. En arribar a la rotonda del Sincrotró es fa un gir de 90º cap al tram amb més pujada en direcció a l'UAB. Es fa una incursió en el campus de l'UAB, començant per una exigent pujada de 250m al 12% que farà les delícies dels mes escaladors. Després de fer aquesta forta pujada es passa per davant de la facultat de medicina, per la vila universitària i baixem per la zona de l'Applus per enllaçar de nou amb la zona del parc de l'Alba - Sincrotró.

  La baixada des de l'UAB cap al Sincrotró és la part més ràpida del circuit, i un cop agafem de nou la carretera de Cerdanyola a Sant Cugat, és pràcticament pla i es pot rodar molt ràpid. La tornada cap al parc tecnològic és també molt ràpida i només té una petita pujada d'uns 50m al 5%.

  L'amplitud de la carretera permetrà rodar cómodament en grup, fer avançaments amb total seguretat. El desnivell positiu acumulat en els 20km és de 200m**

  Circuit Ciclista
  Perfil del Circuit Ciclista
 • Segona Transició (T2) i Segona
  cursa a Peu (2.5 km)

  Al fer el pas per la segona volta, entrem a l'avinguda del Parc Tecnològic i baixem de la bici, al fer l'entrada pel mateix lloc per on s'entra al final de la primera cursa a peu, el box queda compensat. Sortim corrent pel lateral del box en direcció a la meta.

  El segon segment de la cursa a peu passa pels primers metres de la primera cursa a peu, i es una anada/tornada pel recinte del parc tecnològic, a on es podrà controlar les diferències amb els rivals/companys.

  Segona Cursa a Peu

  En aquest mapa amb imatges per satèl·lit es pot apreciar amb més detall la zona d'aparcament, amb capacitat suficient per cobrir tots els cotxes dels participants de la prova. Tot concentrat en un espai molt proper, per facilitar la logística del participant i fer més còmode l'estada dels acompanyants.

  Informació general

VOLUNTARIS

INSCRIU-TE

SEGUEIX-NOS