Dissabte 23 de març de 2024
Campionat Nacional de Catalunya de Clubs

Prova Jove

SORTIDA A LES 14:10

INSCRIPCIÓ 12 € (Federats) - 24 € (No Federats)

Juvenils (2007 al 2008)

Cadets (2009 al 2010)

Infantil (2011 al 2012)

Distàncies 2km a peu, 7km en bicicleta i 1km a peu.

11:30 - Dorsals
12:00 - Entrada a boxes
14:10 - Sortida*

* Segons requeriment de la Federació Catalana de Triatló, NO està permesa la utilització de bicicletes de muntanya, ni de gravel, etc. Exclusivament bicicletes de carretera.

 • Primera Cursa a Peu:
  2 km (1 volta)

  La sortida és tocant a boxes, i s'inicia fent una volta per asfalt al recinte del parc tecnològic per agafar després el carril bici direcció de Sant Cugat, per girar a boxes i s’afaga la bicicleta.

  Cursa a peu
 • Circuit de Bicicleta de carretera: 7 km (2 voltes)

  Uns circuits molt amples i molt segurs. Doble carril per a cada sentit amb mitjana de ciment, circuit completament tallat al trànsit i amb rotondes de gran diàmetre per facilitar el seu pas. Circuit gairebé pla sense cap pujada important.

  Circuit ciclista
 • Segona Cursa a Peu: 1 km (1 volta)

  La sortida és tocant a boxes, i es fa en una anada/tornada en part del circuit de la primera cursa a peu.

  Segona cursa a peu

  En aquest mapa amb imatges per satèl·lit es pot apreciar amb més detall la zona d'aparcament, amb capacitat suficient per cobrir tots els cotxes dels participants de la prova. Tot concentrat en un espai molt proper, per facilitar la logística del participant i fer més còmode l'estada dels acompanyants.

  Informació general

VOLUNTARIS

INSCRIU-TE

SEGUEIX-NOS

COMUNICAT DE CANCEL·LACIÓ DE LA PROVA

Des del comitè organitzador ens veiem en la necessitat de cancel·lar la 11a edició del duatló de carretera de Cerdanyola. A una setmana del tancament d'inscripcions només hi ha 3 equips inscrits al campionat nacional de Catalunya de clubs i 39 participants a la prova Open. Amb aquesta xifra d'inscrits no podem garantir la viabilitat econòmica de la prova sense deixar un balanç molt negatiu als comptes del club. Al llarg dels propers dies procedirem a fer la devolució íntegra a tots els inscrits a la prova.

Una prova de les dimensions del duatló de Cerdanyola com a CNC té uns costos fixes molt grans, als que els darrers dos anys hem hagut de sumar l'assumpció del pagament dels premis en metàl·lic als clubs guanyadors i aquest darrer any s'ha sumat els costos de cronometratge. Aquests dos conceptes, fins que s'han "traspassat" als clubs organitzadors, els assumia la federació catalana de triatló. Tot això, amb un nivell d’inscrits tan baix, fa que sigui impossible assumir l’organització amb el nivell de qualitat que ens auto exigim des del club sense perjudicar-lo econòmicament.

Obrim un procés de reflexió intern per veure que podíem haver fet millor, però el volem fer extensiu a participants i clubs, que amb el fet d'apuntar-se a darrera hora a les proves perjudiquen greument la gestió i planificació de l'organitzador. Tanmateix, esperem que la federació tingui prou esperit d'autocrítica per valorar que amb aquest model de gestió de les competicions, les proves organitzades pels clubs catalans estan en perill, doncs tot el pes organitzatiu i econòmic recau exclusivament en el club.

Donem per finalitzada una etapa i la desena edició del duatló de carretera Cerdanyola (la del 2023) serà la darrera. Si mirem enrere veiem amb orgull una prova que ha estat sis vegades campionat de Catalunya en alguna de les seves modalitats, una vegada prova classificatòria pel campionat d’Espanya i al 2016 va ser seu del campionat d’Espanya de duatló, portant a la ciutat més de 1500 esportistes en la que va ser l’edició més multitudinària de la prova.

El principal objectiu del club és fomentar la pràctica esportiva per tothom i la prova del nostre duatló infantil agafarà el testimoni d’aquesta prova en el futur.